mandag 23. april 2012

Jeg Samler På..


Jeg samler på mye. Det er veldig koselig å samle på ting, da har man alltid noe å titte etter når man er ute å reiser eller er på et loppemarked, og gleden er alltid stor når man føler at man har funnet det siste medlemmet til samlingen! 
Grunnen til at jeg kom til å tenke på hva jeg samler på, er fordi vi ofte kommer i prat med folk i butikken som forteller om samlingene sine, det kan være ting som har ugler på seg, gjenstander med en bestemt farge eller noe så enkelt som postkort. 

Jeg tenkte at det kunne være fint å ta noen bilder av samlingene mine. I dag får dere se smørknivene-  ja, jeg samler på smørkniver. Form, farge og størrelse er alle med på å avgjøre om jeg har funnet en ny favoritt :)

Man kan gjøre mye fint med samlingene sine, nederst ser dere hvordan Hilda Grahnat har laget fine stilleben ut av noen av sine. Neste mandag skal jeg vise fram en til av samlingene mine, og dere skal få flere idéer til hvordan man kan vise fram ting man er glad i. 
Samler dere på noe? 4 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg samler på fine rammer og ulike lysestaker. Glass, keramikk, tre og jern...Jeg får ikke nok. Det er jo alltid ett lys som skal tennes...eller ett gammelt favorittbilde som får nytt liv med en vakker ramme:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Harefrøken,
   Det er helt sant at med en fin samling lysestaker og rammer så kan man lett pynte opp og skape stemning- og det er også lett å variere og bytte ut etter årstid og humør!!

   Slett
 2. For det første... Nå fikk jeg også lyst til å samle på smørkniver...!

  Jeg samler på gavepapir. Elsker å pakke inn gaver, og så fort jeg ser en rull eller gaveark jeg liker kjøper jeg det.
  Favoritttiden på året er når årets julegaveinnpakningstema skal bestemmes :)
  Problemet med å samle på fint og spesielt papir er at noen av de er så fine at jeg nesten blir "redd" for å bruke de..hehe.

  Ha en god dag. Kommer nok snart innom butikken og kjøper et gaveark eller to.
  Nå er jeg på ukikk etter dette http://www.dyb.dk/product.asp?product=655 , har du det i butikken?

  SvarSlett
  Svar
  1. Frøken Tights,

   Jeg er så enig meg deg, å pakke inn gaver er så morsomt!
   En gave pakket inn med med litt omtanke, er så stas å både gi og få.

   Kristine :)

   Slett